Meistä BARKAVELA


Pysy ajan tasalla ja pidä tennistesi elämäntapa elossa ja potkaise BARKAVELA in kanssa!


BARKAVELA Europe tarkoittaa myös kohonnutta digitaalista kokemusta yhä kasvavasta tuulettimista, koko uuden jännittävän verkkosivuston ja eloisien vuorovaikutteisten sosiaalisen median alustojen kautta. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, BARKAVELA on vakiintunut monimutkainen osa Euroopan katukulttuuria, tenniskenttää ja urheilullista elämäntapaa. Me menestymme aina antamaan takaisin yhteisölle ja olemme mukana lukemattomissa tapahtumissa ja tapahtumissa koko mantereella. Osapuolet, urheilukilpailut, sosiaaliset tapaamiset, tennarit osoittavat… BARKAVELA-tapahtuma on aina käynnissä milloin tahansa.


Kokoelmiamme on yli 10 vuoden ajan kuratoinut tennarit päähän. Vain parhaat, tärkeimmät ja jännittävimmät tuotteet tekevät siitä aina hyllyillemme ja online-luetteloomme. "Jos se on HYVÄTKENGÄTissa, se on BARKAVELA!" Tämä on sana kadulla. Olitpa pitkään omistettu sneaker-rakastaja tai etsimässä tuoreita uusia kenkiä, BARKAVELA on peittänyt jalkasi ylös. Älä unohda kurkistaa upeita vaatteita ja tarvikkeita! Pidä mielessä: suurin osa tuotteistasi, joita et löydä muualta!

BARKAVELA on maailman johtava urheilullinen jalkineiden ja vaatteiden vähittäiskauppias. Tiivis kumppanuutemme parhaisiin huippumerkkeihin merkitsee sitä, että tarjoamme sinulle jatkuvasti parhaan ja yksinoikeimman valikoiman tuotteita. BARKAVELAilla me elämme tennarit, hengitämme lenkkarit, unelmamme tennarit ... Sneakerit ovat kaikki mitä ajattelemme ja mikään ei tee meistä ylpeämpiä kuin pystymme pitämään seuraajamme ajan tasalla uusimpien trendien kanssa.

OLEMME KAIKKI SNEAKERIT!