TietosuojakäytäntöLUE TÄMÄN KÄYTTÖEHDOT HUOLELLISESTI ENNEN TÄMÄN SIVU- JA SOVELLUKSEN KÄYTTÖÄ. Käyttämällä tätä Web-sivustoa ("Sivusto") annat suostumuksesi näihin käyttöehdoihin. Jos et hyväksy näitä käyttöehtoja, älä käytä palveluita. Pidätämme oikeuden harkintamme mukaan muuttaa, muuttaa, lisätä tai poistaa näiden ehtojen osia milloin tahansa. Tarkista nämä ehdot säännöllisesti muutosten varalta. Palvelujen jatkuva käyttö näiden ehtojen muutosten lähettämisen jälkeen (mukaan lukien tietosuojalausunto), edellyttäen, että noudatamme olennaisia ​​muutoksia tietosuojalausuntoihimme, hyväksyt nämä muutokset.

MATERIAALIEN KÄYTTÖÄ KOSKEVAT RAJOITUKSET
Palvelut ovat BARKAVELAT, Inc: n, sen tytäryhtiöiden tai sen tytäryhtiöiden omistuksessa ja hallinnassa (jäljempänä BARKAVELAT, "me", "me" tai "meidän"). Ellei näissä käyttöehdoissa toisin sallita, Palveluista tai BARKAVELATin omistamasta, käyttämästä, lisensoidusta tai määräysvallassa olevasta sivustosta tai sovelluksesta ei saa muuttaa, kopioida, jäljentää, julkaista, ladata, lähettää, lähettää tai levittää millään tavalla lukuun ottamatta sitä, että voit tulostaa yhden paperikopion tai ladata yhden materiaalikopion yhdestä tietokoneesta henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen kotikäyttöön tai tilata ostamaan tuotteen BARKAVELATistä edellyttäen, että pidätte kaikki tekijänoikeus- ja muut omistusoikeudelliset ilmoitukset. Materiaalien käyttö muuhun tarkoitukseen, materiaalien muokkaaminen tai materiaalien käyttö muulla verkkosivustolla tai verkottuneessa tietokoneympäristössä on ehdottomasti kielletty. Ehdottomasti tämän sivuston tai sovelluksen rajaaminen ei ole sallittua ilman BARKAVELATin etukäteen antamaa kirjallista suostumusta. Et saa kopioida, purkaa, kääntää insinööriä, purkaa tai yrittää johtaa Palvelun lähdekoodia, muokata tai luoda johdannaisia ​​töitä, päivityksiä tai sen osia. Ellei tässä oikeudellisessa huomautuksessa nimenomaisesti mainita, materiaaleille tai sen osille ei myönnetä tai oleteta oikeutta tai lupaa.

 

TAVAROIDEN KÄYTTÖ
Widgetit ovat työkaluja, jotka voit sijoittaa sivustoosi, jotta kävijät voivat käyttää verkkosivustoa tai sovellusta (kukin, "widget"). Annamme teille tämän käyttöehdot huomioon ottaen myöntämällä sinulle ei-yksinomaisen, siirrettävän, ei-lisensoitavan, henkilökohtaisen, peruutettavan lisenssin käyttää ja näyttää Widgetiä sivustossasi yksinomaan omaan henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön . Et saa käyttää Widgetiä mihinkään muuhun tarkoitukseen ilman etukäteen antamaa kirjallista suostumustamme, eikä näiden Käyttöehtojen mitään katsota antavan sinulle mitään oikeutta, otsikkoa tai kiinnostusta Widgetiin. Lisäksi et saa:

Käytä Widgetiä tarjoamaan tai mainostamaan tai muuten käyttämään Widgetiä yhdessä myytävien tuotteiden tai palveluiden kanssa.
Käytä Widgetiä (tai sen kautta tai sen välityksellä näkyvää sisältöä) millä tahansa tavalla, joka muodostaisi sivustollesi sisältyvän tuotteen, palvelun, toiminnan tai tuotemerkin hyväksynnän.
Aseta widget mihin tahansa verkkosivustoon, joka sisältää loukkaavaa, häiritsevää, uhkaavaa, väärinkäyttöistä, syrjivää, mautonta, pornografista tai muuten sopivaa sisältöä, sellaisena kuin se on meille oman harkintamme mukaan määritelty.
Käytä Widgetiä millä tahansa tavalla, joka estää verkkosivustosi loppukäyttäjää linkittämästä suoraan Palveluidemme sovellettavaan sivuun.
Pidätämme oikeuden lopettaa minkä tahansa widgetin toimittamisen milloin tahansa. Pidätämme edelleen oikeuden ohjata sinua lopettamaan Widgetin näyttämisen tai muuten käyttämisen millä tahansa tai ilman syytä ja ilman vastuuta sinulle tai kolmannelle osapuolelle.

 

TILINPÄÄTÖS
Saatat joutua luomaan tilin ja määrittämään salasanan, jonka avulla voit käyttää tiettyjä palveluidemme ominaisuuksia. Sitoudut toimittamaan, ylläpitämään ja päivittämään todellisia, tarkkoja, ajankohtaisia ​​ja täydellisiä tietoja itsestäsi rekisteröintimenettelyjen perusteella. Et saa kuvitella henkilöä tai yhteisöä tai esittää väärin henkilöllisyytesi tai sidoksesi johonkin henkilöön tai yhteisöön, mukaan lukien toisen henkilön käyttäjätunnuksen, salasanan tai muun tilin tiedot.

Olet täysin vastuussa salasanasi ja tilisi luottamuksellisuuden ylläpitämisestä, ja olet täysin vastuussa kaikesta toiminnasta, jonka te tai joku, joka käyttää tiliäsi. Suostut turvaamaan salasanasi muiden pääsystä. Jos uskot, että tilisi on vaarantunut, sinun on välittömästi otettava yhteyttä meihin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen customercare@BARKAVELAT.com. BARKAVELAT ei ole vastuussa mistään menetyksestä, joka johtuu salasanasi luvattomasta käytöstä, tietosi mukaan lukien tai ilman, ja sitoudut korvaamaan ja pitämään harmittoman BARKAVELATin vahingoista, jotka aiheutuvat BARKAVELATille tai muulle osapuolelle, koska joku muu käyttää tiliäsi seurauksena epäonnistumisesta käyttää kohtuullista varovaisuutta salasanan turvaamiseksi.

 

SINUN TIEDOTTAVA TAI SISÄLTÖ
Tietyt Palvelun sivut voivat antaa sinulle mahdollisuuden lähettää tekstiä, valokuvia, videoita, ääntä tai muuta sisältöä ("Sisältö"). Ellei tietyssä Sivustossa tai Sovelluksessa toisin mainita, Sisällön voi lähettää vain Palveluihin, jos olet Yhdysvaltojen asuinpaikka ja 13 vuotta tai vanhempi. Jos olet alaikäinen, sinulla on oltava vanhemman tai laillisen huoltajan lupa, ennen kuin lähetät sisältöä Palveluihin. Voit lähettää vain luomasi sisällön tai sisällön omistajan antaman luvan lähettää viestejä. Jos Sisältö kuvaa muuta kuin itseäsi, sinulla on oltava kyseisen henkilön lupa tai, jos kyseinen henkilö on alaikäinen, kyseisen henkilön vanhemman tai laillisen huoltajan lupa ennen sisällön lähettämistä. Saatat joutua esittämään todisteet Sokickille. Et saa julkaista tai jakaa sisältöä, joka on laitonta tai joka rikkoo näitä käyttöehtoja. Kun lähetät tai jaat sisältöä Palveluihin, esitätte ja vakuutatte, että (a) sinulla on kaikki oikeudet sisältöön tai sinulla on oikeus käyttää ja jakaa sisältöä Palveluihin ja (b) Sisältö ei loukkaa tai ei riko mitään tekijänoikeudet, tavaramerkit, julkisuusoikeudet tai muut kolmansien osapuolten oikeudet eivätkä riko mitään lakia tai asetusta.

Lähettämällä tai lähettämällä sisältöä Palveluihin annat SITE_NAMEille peruuttamattoman, pysyvän, maailmanlaajuisen oikeuden toistaa, näyttää, suorittaa, levittää, mukauttaa ja mainostaa tätä sisältöä missä tahansa välineessä. Kun lähetät tai lähetät sisältöä Palveluihin, BARKAVELATin ei tarvitse antaa sinulle muuta oikeutta tarkastaa tai hyväksyä tällaisen sisällön käyttötapoja tai korvata sinulle tällaisia ​​käyttötapoja. BARKAVELAT omistaa kaikki oikeudet, otsikot ja kiinnostukset kaikista BARKAVELATin luomista, kollektiivisista tai muista johdannaisista, jotka käyttävät tai sisältävät Palveluihin lähetettyä sisältöä.

Olet yksin vastuussa asioista, joita voit lähettää palveluihin, ja seurauksista, joita aiheutuu siitä, että Palveluihin lähetetään mitään.

 

MUIDEN KÄYTTÄJIEN PALAUTETTU SISÄLTÖ
BARKAVELAT ei ole vastuussa muiden käyttäjien Palveluissa tekemien viestien sisällöstä eikä hyväksy sitä. BARKAVELAT ei missään tapauksessa ole suoraan tai välillisesti vastuussa mistään kolmannen osapuolen Palveluihin lähettämästä sisällöstä aiheutuneesta tai väitetystä aiheutuneesta vahingosta tai vahingosta. Jos tiedät, että jokin henkilö käyttää väärin palveluita, ota yhteyttä BARKAVELATiin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen customercare@BARKAVELAT.com. Jos sinusta tuntuu uhanalaisena tai uskot jonkun muun olevan vaarassa, ota välittömästi yhteyttä paikalliseen lainvalvontavirastoon.

 

PALVELUIDEN KÄYTTÖ
Muiden henkilöiden, kuten BARKAVELATin työntekijän tai edustajan, sekä toisen käyttäjän henkilökohtainen tunnistaminen on kielletty. Et saa lähettää, levittää tai muulla tavoin julkaista Palvelujen kautta sisältöä, joka on loukkaavaa, loukkaavaa, epäselvää, uhkaavaa, yksityisyyden tai julkisoikeuksien hyökkäystä, loukkaavaa, laitonta tai muuten kieltävää, mikä voi muodostaa tai kannustaa rikokseen, loukkaa jonkin osapuolen oikeuksia tai jotka voivat muuten aiheuttaa vastuun tai rikkoa jotakin lakia. Et saa ladata kaupallista sisältöä Palveluihin tai käyttää Palveluita pyytääkseen muita muille kaupallisille online-palveluille tai muille organisaatioille.

Et saa ilman BARKAVELATin etukäteen antamaa kirjallista lupaa käyttää mitään tietokoneen koodia, tietojenkäsittelyohjelmistoa, "robotti", "robotti", "hämähäkki", "kaavin" tai muuta automaattista laitetta tai ohjelmaa, algoritmia tai menetelmää, jolla on samanlaiset prosessit tai toiminnot tai manuaalinen prosessi, jolla voit seurata tai kopioida Web-sivuja, tietoja tai sisältöä, jotka löytyvät tältä sivustolta tai sovelluksesta tai jotka ovat saatavilla tämän sivuston tai sovelluksen kautta. Et voi osallistua massatiedostojen lataamiseen Palveluista; käyttää Palveluiden tietojenkäsittelytehoa muuhun kuin edellä sallittuun tarkoitukseen; tai tulvata palvelut sähköiseen liikenteeseen, jonka tarkoituksena on hidastaa tai lopettaa sen toiminta. Et saa luoda Palveluihin linkkejä muihin sivustoihin tai muista sivustoista ilman BARKAVELATin etukäteen antamaa kirjallista suostumusta.

 

PALVELUISTA KIELLETTY TOIMINTA
Seuraavassa on osittainen luettelo laittomista tai Palveluissa kielletyistä toiminnoista. BARKAVELAT pidättää itsellään oikeuden tutkia ja ryhtyä asianmukaisiin oikeudellisiin toimiin kenellekään, joka BARKAVELATin harkinnan mukaan harjoittaa jotakin kiellettyä toimintaa.

Kiellettyihin toimintoihin kuuluvat muun muassa seuraavat:

Palvelujen käyttö mihin tahansa tarkoitukseen paikallisten, valtiollisten tai liittovaltion lakien tai asetusten vastaisesti;
Sisällön lähettäminen, joka loukkaa immateriaalioikeuksia, yksityisyyttä koskevia oikeuksia, julkisuusoikeuksia, kaupallisia salaisuuksia tai minkä tahansa muun osapuolen oikeuksia;
Sellaisen sisällön lähettäminen, joka on lainvastainen, räikeä, loukkaava, uhkaava, häiritsevä, loukkaava, loukkaava, vihamielinen tai kiusallinen, muille henkilöille tai yhteisöille, jotka BARKAVELAT on määrittänyt oman harkintansa mukaan tai paikallisten yhteisön normien mukaisesti;
Sisällön lähettäminen, joka on tietoverkko kiusaamista, BARKAVELATin oman harkintansa mukaan;
Lähetetään sisältöä, joka kuvaa vaarallista, hengenvaarallista tai muuten riskialtista käyttäytymistä;
Kunkin henkilön puhelinnumeroiden, katuosoitteiden tai sukunimien lähettäminen;
URL-osoitteiden lähettäminen ulkoisille verkkosivustoille tai HTML- tai ohjelmakoodin muille muodoille;
Lähettämällä mitään, joka voi olla "roskapostia", BARKAVELAT määrittelee omasta harkintansa mukaan;
Muiden henkilöiden tunnistaminen sisällön lähettämisessä;
Tietojen kerääminen tai muuten kerääminen muista, mukaan lukien sähköpostiosoitteet, ilman heidän suostumustaan;
Annetaan kenelle tahansa muulle henkilölle tai yhteisölle mahdollisuus käyttää tunnistettasi kommenttien lähettämiseen tai katselemiseen;
Häirintä, uhkailu, vaeltaminen tai väärinkäyttö mihinkään;
Muiden käytäntöjen tekeminen, jotka rajoittavat tai estävät muita henkilöitä käyttämästä tai käyttämästä Palveluita tai jotka Sokickin tai sen asiakkaiden, tavarantoimittajien tai muiden osapuolten yksinomaisessa harkinnassa paljastavat vastuunsa tai vahingoittavat niitä tyyppi; tai
Muiden ihmisten rohkaiseminen osallistumaan tässä kuvattuihin kiellettyihin toimiin.
BARKAVELAT pidättää oikeuden, mutta ei ole velvollinen, tekemään mitä tahansa seuraavista:

Tutki väitettä, jonka mukaan Palveluihin lähetetty sisältö ei ole näiden käyttöehtojen mukainen ja määrittää oman harkintansa mukaan poistaa tai pyytää sisällön poistamista;
Poista sisältö, joka on loukkaavaa, laitonta tai häiritsevää tai joka muuten ei täytä näitä käyttöehtoja;
Lopeta käyttäjän käyttöoikeus Palveluihin, kun näitä käyttöehtoja rikotaan;
Seuraa, muokkaa tai paljasta Palveluiden sisältöä; ja
Muokkaa tai poista Palveluihin lähetetty sisältö riippumatta siitä, rikkooko tällainen sisältö näitä standardeja.
 

KOLMANSIEN OSAPUOLEN OIKEUDET
Jos uskot, että Palveluiden sisältö loukkaa tekijänoikeuksiasi, voit pyytää tällaisen sisällön poistamista (tai pääsyä siihen) tästä sivustosta tai sovelluksesta ottamalla yhteyttä BARKAVELATiin alla esitetyllä tavalla ja toimittamalla seuraavat tiedot:

Tunnistetaan tekijänoikeudella suojattu teos, jonka uskot loukkaavan. Kuvailkaa työtä ja sisällyttäkää mahdollisen työn kopio tai sijainti (esim. URL-osoite tai App-sovelluksen sivu).
Tunnistetaan aineisto, jonka uskot loukkaavan, ja sen sijainti. Kuvailkaa materiaalia ja anna meille URL-osoite tai muu asiaankuuluva tieto, jonka avulla voimme paikantaa materiaalin.
Nimesi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.
Lausuma siitä, että sinulla on hyvässä uskossa, että tekijänoikeuksien haltija, sen edustaja tai laki ei ole hyväksynyt aineistojen käyttämistä.
Ilmoitus siitä, että toimittamasi tiedot ovat tarkkoja ja osoittavat, että olet "tekijänoikeuden haltijan rangaistuksessa", olet tekijänoikeuden omistaja tai sinulla on valtuudet toimia tekijänoikeuksien omistajan puolesta.
Allekirjoitus tai sähköinen vastaava tekijänoikeuden haltijalta tai valtuutetulta edustajalta.
Lähetä nämä tiedot postitse osoitteeseen:

Privacy@sokicks.com

Tekijänoikeuksien haltijoiden oikeuksien suojelemiseksi BARKAVELAT ylläpitää politiikkaa, jonka mukaan palveluntarjoajat ja tilien haltijat, jotka ovat toistuvia rikkojia, päättävät asianmukaisissa olosuhteissa.

 

INTELEKTUALINEN OMAISUUS
Kaikki Palveluihin sisältyvä sisältö, kuten teksti, grafiikka, koodi, logot, painikekuvakkeet, kuvat, äänileikkeet, widgetit ja ohjelmistot sekä tällaisen sisällön kokoaminen (eli kokoaminen, järjestely ja kokoaminen) on BARKAVELATin tai sen toimittajia ja on suojattu Yhdysvaltain ja muilla tekijänoikeuslaeilla ja kansainvälisillä sopimuksilla. Palvelujen sisältöä ja ohjelmistoja voidaan käyttää ostosresurssina. Palveluiden sisällön muu käyttö, mukaan lukien kopiointi, muokkaaminen, jakelu, siirto, uudelleenjulkaisu, näyttö tai suoritus, on ehdottomasti kielletty. BARKAVELAT on Kicksoutlet Retail, Inc: n rekisteröity tavaramerkki. Kaikki muut Palveluiden sisältämät tuotenimet ovat omistajiensa tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Näiden tavaramerkkien käyttö tai väärinkäyttö lukuun ottamatta nimenomaisesti sallittua käyttöä on kielletty. BARKAVELAT valvoo teollis- ja tekijänoikeuksiaan mahdollisimman laajasti. Jos sinulla on kysyttävää edellä mainituista oikeudellisista ilmoituksista, voit ottaa yhteyttä Kicksoutletiin.

 

TUTKIMUKSET BARKAVELATille
Kaikki tiedot, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, huomautukset, ehdotukset, ajatukset, grafiikat tai muut huomautukset, jotka on toimitettu BARKAVELATille Palveluiden kautta, ovat BARKAVELATin ja BARKAVELATin yksinomaisen omaisuutta, ja heillä on oikeus käyttää mihin tahansa tarkoitukseen toimitettuja tietoja ilman rajoituksia tai korvauksia käyttäjälle lähettäminen. Käyttäjä tunnustaa BARKAVELATille toimitettujen toimitusten omaperäisyyden ja ottaa vastuun sen tarkkuudesta, asianmukaisuudesta ja laillisuudesta.

 

TAKUUVAIKUTELMA
Palvelut ja Palveluiden materiaalit, widgetit ja tuotteet tarjotaan "sellaisina kuin ne ovat" ja ilman minkäänlaisia ​​takuita, joko ilmaisuja tai implisiittisiä. Sovellettavan lain sallimissa rajoissa BARKAVELAT kieltäytyy kaikista ilmaisemista, epäsuorista tai epäsuorista takuista, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, implisiittisiin takuisiin kaupallisuudesta ja soveltuvuudesta tiettyyn tarkoitukseen ja rikkomisesta. BARKAVELAT ei edusta tai takaa, että Palveluihin sisältyvät toiminnot ovat keskeytymättömiä tai virheettömiä, että viat korjataan tai että Palvelut tai palvelin, joka tekee sen saatavaksi, on vapaa viruksista tai muista haitallisista komponenteista. BARKAVELAT ei takaa tai tee mitään esityksiä Palveluiden materiaalien käytön tai tulosten käytöstä niiden oikeellisuuden, tarkkuuden, luotettavuuden tai muuten perusteella. Sinä (eikä BARKAVELAT) otatte kaiken tarvittavan huollon, korjauksen tai korjauksen kustannukset. Jotkin valtiot eivät salli implisiittisten takuiden rajoituksia tai poissulkemisia, joten edellä mainitut rajoitukset eivät välttämättä koske sinua.

 

VASTUUN RAJOITUS
BARKAVELAT ei ole missään olosuhteissa vastuussa mistään suorista, välillisistä, rangaistavista, satunnaisista, erityisistä tai välillisistä vahingoista, jotka johtuvat Palveluiden käytöstä tai Widgetin suorituskyvyn käytöstä, mutta ei kuitenkaan rajoittuen niihin. Jos BARKAVELAT tai BARKAVELATin valtuutetut edustajat ovat saaneet tiedon mahdollisista vahingoista. Jotkut valtiot eivät salli vastuun rajoittamista tai poissulkemista satunnaisista tai välillisistä vahingoista, joten edellä mainittu rajoitus tai poissulkeminen ei välttämättä koske sinua. BARKAVELATin vastuu vahingoista, menetyksistä ja syistä (sopimuksesta, huolimattomuudesta tai muusta syystä) ei missään tapauksessa ylitä sinua mahdollisesti maksamaa määrää Palvelujen käyttämisestä.

 

VAHINGONKORVAUS
Palveluiden käytön edellytyksenä olet hyväksyä korvaus, puolustaa ja pitää harmittomana BARKAVELATia, sen virkamiehiä, johtajia, työntekijöitä, edustajia, lisenssinantajia ja tavarantoimittajia (yhdessä "Palveluntarjoajia") kaikkien ja kaikkien tappioiden, kulujen varalta. vahingot ja kustannukset, mukaan lukien kohtuulliset asianajajien palkkiot, jotka johtuvat Palveluiden tai minkä tahansa Widgetin käytöstä, mukaan lukien väitteet, jotka koskevat tosiseikkoja, että mikäli tämä olisi totta, se loukkaisi näitä ehtoja tai mitä tahansa tiliisi liittyvää toimintaa (mukaan lukien huolimaton tai virheellinen toiminta) ) sinä tai joku muu henkilö, joka käyttää Palveluja tilisi kautta.

 

TUOTE-TILAUKSET
Kaikki Palveluiden kautta tehdyt tilaukset ovat BARKAVELATin hyväksynnän alaisia. BARKAVELAT voi kieltäytyä hyväksymästä tai peruuttaa minkä tahansa tilauksen riippumatta siitä, onko tilaus vahvistettu tai ei ole mitään syytä, ja ilman vastuuta sinulle tai kenellekään muulle. Jos maksutapa on jo veloitettu tilauksesta, joka myöhemmin peruutetaan, BARKAVELAT antaa sinulle hyvityksen.

 

TYPOGRAFISET VIRHEET
Jos myyty tuote on virheellisesti merkitty väärään hintaan, BARKAVELAT pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä tai peruuttaa virheelliseen hintaan ilmoitetut tuotteen tilaukset riippumatta siitä, onko tilaus vahvistettu ja maksutapa veloitettu. Jos maksutapa on jo veloitettu ostoksesta ja tilauksesi peruutetaan, BARKAVELAT myöntää maksun maksutavan tilillesi.

 

MUUT
Näitä ehtoja säännellään ja tulkitaan New Yorkin osavaltion, Yhdysvaltojen, lakien mukaisesti ilman, että toteutetaan mitään lainvalintasääntöjen periaatteita, eikä nimenomaan Yhdistyneiden Kansakuntien yleissopimusta tavaroiden kansainvälistä myyntiä koskevista sopimuksista. Suostut siihen, että kaikki oikeudelliset tai oman pääoman ehtoiset tai näiden ehtojen mukaiset toimet on jätettävä vain New Yorkin osavaltiossa sijaitseviin valtion tai liittovaltion tuomioistuimiin, ja annatte suostumuksenne näiden tuomioistuinten henkilökohtaiseen toimivaltaan. Jos jokin näiden ehtojen määräyksistä on lainvastainen, mitätön tai jos sitä ei voida panna täytäntöön, katsotaan, että kyseinen säännös on erotettavissa näistä ehdoista eikä vaikuta jäljellä olevien säännösten pätevyyteen ja täytäntöönpanokelpoisuuteen. BARKAVELATin epäonnistumista tai ehtojen tiukan noudattamisen valvontaa ei pidä luopua mahdollisista säännöksistä tai oikeuksista. Tämä on koko sopimus, joka liittyy tässä käsiteltävään aiheeseen eikä sitä saa muuttaa tässä kuvattuja tapoja lukuun ottamatta.

 

Tekijänoikeusilmoitus @ 2018 BARKAVELAT, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.